Om livet är en fest,varför är inte jag bjuden?

sitter nust nu hemma hos tom.Vi vaknade för en stund sen och har ätit frukost och nu håller vi få och fixar oss lite smått och sen så ska vi till mig har jag bestämmt nu haha men ha en bra dag puss!

man ska aldrig behöva ändra på sig själv, alla är fina precis som dom är.

Sitter hamma hos tom och kollar på big brother och äter natur godis! När det är slut så blir det att kolla live.Men nu ska jag kolla vidare,hoppas alla får en lika bra kväll som jag♥

Du är bäst! ♥

Även fast du har det svårt nu så,så vet jag att du är stark och kommer klara det,om inte de så gör vi det tsm för min bästa vän ska inte må dålig.Så klart det är okej att vara ledsen men det ska inte vara länge det ska jag se till!
Älskar dig bästavän!♥


R.I.P Tankafetast.

seriöst när jag märkte att dom hade tagit bort tankafetast, så blev jag väl lite små sur.Men nu är jag riktigt arg!Jag klarar mig inte utan TF!Hur har dom tänkt sig att jag ska klara mig? Det finns ju andra sidor man kan ladde ner filmer ifrån med ingen är lika bra som TF!? Nu ska jag ha en tyst minut för TF ♥
paint..


Laleh.

ligger ner bädad i sängen med datorn i knätt,och det är as kallt är fan minus grader här inne.Tror nog jag ska göra varm oboy och sätta på någon bra film.

live.

vill ni se big brother live gratis gå in på länken!
http://sv.justin.tv/hardan#/w/2646526336/2

jag tar steget ut.

Grymt bra låt!

Sanna ord är inte alltid vackra Vackra ord är inte alltid sanna.

Just nu snurar allt runt i huvudet.Vet inte vad jag ska tro längre.Får höra saker varenda dag,som inte ens är sanna.Vet inte vad jag ska tro längre.

tjat.

åh big la brother♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Amandus så snygg! vilket jävla tjat det ska vara.

ideot.blogg.se

jag är med och tävlar på denna blogg tycker du också borde vara med! ta en titt iaf!
http://ideot.blogg.se
http://ideot.blogg.se
http://ideot.blogg.se
http://ideot.blogg.se

knyt båda nävarna och fokusera på något bra,för inners inne vet dom om att dom har fel och att du är underbar

nu blir det att kolla på någon bra film sen sova.

Imorgon blir det att dra till kfum vid 3? tror ja där vi ska kolla på film.Efter det drar jag och tom hem till mig och ska kolla film en ricktigt härlig söndag.




Ansiktet-äckligt


give me.


JA TACK!


Girl wth a fanny talent.


-

Dagen började med att jag elin och lolloh drog ner till thai och åt,fyfan vad gott det var är fortfarande mätt.Nu har jag fixat mig och ska gå ner mot stan om en stund så får vi väl se vad som händer.

weheartit.

varför gråter livet,när döden alltid ler mot mig.

7sitter hemma hos pappa forever alone,och har as tråkigt ingen lust att sova heller.Ska nog slå på någon bra fil eller något.Förlåt att jag bloggar så dåligt.

rubrik.

sitter hemma hos tom nu vet inte vart han tog vägen?men har inte något att skiva om så orkar jag inte blgga nu så puss hej! 


Den vackraste stunden i livet var när du kom.

ligger nerbädad i sängen med datorn i knätt och håller på att frysa ihjäl de är så jävla kallt! så var jag inte i skolan i dag,skulle nog kunnat vart där med tror inte folk tycker det är så trevligt när jag får mina hostattacker så skulle inte miccan till skolan för hon ligger hemma i feber..hon får krya på sig.Och i morgon ska jag inte till skolan heller för miccan ska inte ditt och en skoldag utan henne blir bajs tråkigt och det orkar jag inte med.Så ist för skolan drar jag till thai med tom i morgon.

en bild på mig och miccan!

ska vi göra något äckligt baby?

Sitter i min underbara säng och möglar sönder klockan är typ halv fem, har inte gjort ett skit i dag vet i alla fal att tom kommer hitt om ett tag,och vid sju ska jag vara på stationen för att möta ludde som kommer hem från sin pappa.Men nu ska jag kola på någon film.

Tumvantar för rökare.

Är det jag som har hittat dom grymaste vantarna eller?! Det är en mital hål mellan pek och lång fingret och där passar en cigg perfekt,mycket smart tycker jag,så behöver man aldrig frysa om händena.
dom kostar 299:-

make me wanna die.

Kom hem för en stund sen har fixat godis och dricka som jag ska ha med i morgon när vi gör nationela provet.Laddar ner wallander som jag se på och efter det blir det att sleepa för i morgon ska jag inte vara trött.

R-U-B-R-I-K.

Kom hem från skolan för ett tag sen, inte så lång dag så det var ju skönt sitter och lyssnar på bra musik ska också snart ladda ner någon bra film tills ikväll.För måste sova tidigt i dag för i morgon är det nationela prov så blir en film ikväll sen sleepa.

Äckel samsung.

Åh nu har min mobilslad till datorn pajat också åh gud vad sur jag blir! Det största mistaget jag har gjort är fan att jag köpte en jävla äckel samsung galaxy s2 vad ni en gör köp inte en sån,nu har jag varnat er!Köp en iphone ist! 


Fräscht.

kolla vad jag hittade fatta vad mysigt att ha detta!
fast om sängen var bättre.

ända gången jag backar är när jag tar sats.

Kom nyss hem från skolan har gjort nationelt prov i svenska i dag tror det gick bra kändes som det får gå på magkänslan,så fick vi sluta tidigare det är tummen upp för det! vet inte ricktigt vad jag ska göra ska kanske va med tom får se hur det blir? om jag inte ska det fundera jag på dra ut och springa,skulle facktiskt vara rätt så uppfriskande efter att sutit en hel dag i skolan eller bara ligga inne och kolla på bra filmer skulle också vara väldigt skönt få se hur det blir,men nu ska jag ta något att äta.
random bild hatar bildlösa inlägg.

rädd.

nu skiter jag ner mig ligger i sägen med datorn i knät så hör jag att det låter ute i vardags rumet och det lät som någon praslade med en kasse är 100 på att det var det! kommer inte kunna sova nu har på jätte hög musik för att det inte ska vara tyst..
ta en nograntit.

Mitt hjärta blöder.

Är det bara jag som inte orkar med nationela prov i morgon eller? och så är det i svenska..men får hoppas det går bra,men det gör det nog.Snart så ska jag gå och göra varma mackor med oboy.

smoke.

nu mår jag dåligt...

Fredrik andersson!

Tycker ni kan ta och kolla fredriks blogg också!
http://freddiee.blogg.se/
http://freddiee.blogg.se/
http://freddiee.blogg.se/
http://freddiee.blogg.se/

Kolla toms blogg!

Tycker nu kan ta och kolla toms blogg! 

http://tomagrens.blogg.se/

Min hemstad!


Söndag.

Vet att det var ett bra tag sen jag bloggade förlåt..men nu är jag tillbacks.Just nu:Lyssnar jag på jätte lung musik för har så jävla äckligt ont i huvudet..

Veckans blogg!

http://johannaxxxxx.blogg.se/

RSS 2.0