DET ÄR EN GUD!

HELVETE JAG DÖR!

..,.

Sitter nerbädad i sängen med datorn i knät och paratar i skype med Tom det gillas men nu tror jag nog att jag ska ladda ner lite ny fräsch musik till mobilen för det behövs verkligen! 


Säfsen.

Kom nyss hem från en dag i säfsen med skola,var riktigt kul,en lyckad dag!nu ska jag ut med Tom.
längtar tills sommaren.

Tom/akuten=jätte dåligt.

Nu är det så att tom är på sjukhuset hoppas det går bra för han,tycker jätte synd om han få tillbringa,måndags
kvällen på akuten ist för att prata i skype med mig♥
det går bra tompi♥

svart på kommentar.

Hahah,ramlade på isen föra fredagen och slog svnskotan så har haft grymt jävla ont.

Mysiga

fett mysiga mösser att ha nu på vintern :)

Upp med en hand hela Kristinehamn.

Kom nyss hem efter att var med massa härligt folk vi hade jätte trevlig söndag som jag trodde.Just nu så pratar jag skype med tom fundera på att måla naglara för i morgon blir det att gå till skolan har fortfarande lite ont men kan sitta nu iaf såååå himla skönt att kunna det.

Söndag

Drar ut med tom nu och möter robin och ludde och sen kommer ellen också,kommer bli en jätte trevlig söndag.


Så blev det.

som ni vet fägade jag ju håret i går fredrik tog kort på det så snodde bilderna från hans blogg hehe det snys inte så bra på bilderna men det är mörkare i verkligheten.
före                                                         efter
ser ut som jag har kortare hår på efter bilden men han står närmare på före bilden :) 


vill du bli veckans blogg?

om du vill bli veckans blogg,Så länka min blogg på din och följ mig via bloglovin,svårare en så är det inte:) 


Header.

som ni ser har jag ny header!:) 


tja det är fredd!

hej just nu äre jag som gäst-bloggar på hannahs blogg. Jag är hennes kusin och jag har sveriges största blogg.
http://www.freddiee.blogg.se

Mörkbrun.

nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas på det bästa men det kommer säckert bli bra eller ? men är hemma hos fredik det är han som har färgat och tompa när också här men ni ska jag vänta i typ 20 min till sen ska jag tvätta ur det.

Fredrik andersson!

kolla!

http://freddiee.blogg.se

vi har gått genom regn solsken,när livet är som hårdast får du mig att le.

vakande för en stund sen,skönt att komma upp tidigt ist för att sova bort hella dagen.idag blir det köpa hårfärg också,lycka! Det behövs verkligen men nu blir det film.

Du har mitt liv i dina händer,så knyt dom och ta vara på det.

Hejsan sitter hemma hos tom vi gör inte så mycket datorn,musik pratar jaja men om en stund ska vi se på film,är faktiskt rätt trött så ska bli skönt att sova sen.

svar på kommentar.

denne person undrar hur jag kan vara överallt och jag tror den undarar varför jag inte är i skolan som att jag kan vara ''överallt'' det är där för i skolan sitter man på hårda trästolar och jag kan inte sitta ner. men jag kan ju fortfarande göra saker.jävligt omoget att kommentera med ett fake namn och att inte säga det till mig ist för att kommentar min blogg.
om det inte är ett fake namn vet inte jag vem det är?

Blind Man l The Power of Words we use!

Ni måste kolla vedion så himla fin!


Donken ♥

Lycka är när man åker till donken med världens bästa Tom!

dör.

vakna precis av att jag gråter,seriöst jag har så jävla ont i svanskotan vet inte vart jag ska ta vägen,funderar seriöst på att ligga inne hela dagen för om det inte blir bättre kan jag inte hänga med till säfsen på tisdag och det vill jag verkligen.

Dyslexi.

tror inte ensa halften av alla viste deta om mig,är nog lite dålig stil av mig och inte ha sakt något och nu är jag så feg så jag skriver ut det på bloggen men det är ju inget jag är stolt över,nej men ska komma till sak.Jag har dyslexi som innebär att jag har svårt med att stava och läsa.Fick reda på det när jag gick i 7ab när mina lärare böjade misstänka att jag hade det,så då fick jag åka till sjukhuset och sitta där och göra massa test i 6 timmar men efter om och men ficki vi hem ett paper det där stod att jag hade det.Jag blev väl inte ledsen eller så jag fick låta livet forsätta som vanligt.
Dyslexi eller specifika läs- och skrivsvårigheter är en varaktig funktionsnedsättning som innebär svårigheter med att läsa och skriva. Funktionsnedsättningen beror på en störning i vissa språkliga funktioner vilket hindrar automatisering av ordavkodningen. Dyslexi är inte relaterat till lintelligensnivå . Dyslexi omfattar vidare inte läshinder som orsakas av synproblem eller av brister i undervisning, sociala förhållanden eller motivation. Dyslexi kan vara en medfödd egenskap, utvecklingsdyslexi, eller ha uppkommit vid skada eller sjukdom.



weheartit.com


Ginatricot


Tompa!

Världens bästa Tom har fixat min blogg så söt är han! Just nu pratar jag i skype med han sally var också med men hon stängde av och sa att hon skulle komma tbx men det gjorde hon inte? men om ett tag ska jag slå på en film vilken vet jag dock inte?

Gästbloggar!

Har gjort en stilren design till världensbästahannah, hon bloggar grymt bra så ni vet, så ta vara på denhära bloggen!
Min blogg hittar ni här!
Klicka här!
Klicka här!
Klicka här!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0